Butikk i sentrum

– Vi tilbyr alt innen maling, tapet, vinylgulv, parkett, laminat, tepper og solskjerming, og er opptatt av å levere kvalitetsprodukter til gode priser.

Fargerike verdal steinkjer

Velkommen til Enes og Olsen Malerforretning AS.

Vi leverer og utfører alt innen maler- og beleggsarbeider, tapetsering, strielegging, sliping av tregulv, flislegging, avretting av gulv utført med pumpe o.l. Vårt kvalifiserte personale er behjelpelig til å finne løsninger på alle typer oppdrag.

Våre butikkmedarbeidere er behjelpelig med å sette sammen farger og og finne løsninger for gjør-det-selv kunder. Vi kommer gjerne hjem til deg for å diskutere og finne løsningene som vil tilfredsstille vår kunder.

Butikk i Verdal sentrum

– Vi tilbyr alt innen maling, tapet, vinylgulv, parkett, laminat, tepper og solskjerming, og er opptatt av å levere kvalitetsprodukter til gode priser.

Fargerike er Norges største fargehandel med 122 butikker over hele landet.

Kjeden omsetter for ca 1,4 milliarder kroner og er 100% eid av Malorama AS. Fargerike ønsker å tilby deg en perfekt kombinasjon av fagkunnskap og estetisk kompetanse. Dette betyr at dersom du besøker en av våre butikker, skal du være trygg på at du både får rett produkt til å gjøre jobben raskest mulig, og også trygg på at du får en god og personlig fargepalett til hjemmet ditt som gjør livet ditt bittelite bedre enn det var før. Farger påvirker hjernen vår på forskjellige måter, og kan dermed virke som medisin for sjelen. Og det er nettopp dette vi er gode på. Farger.
Fargerikes visjon er «Vi fargelegger Norge», og drømmen vår er at du en vakker dag er enig i at vi faktisk gjør det.

Fargerike verdal steinkjer

Butikklokaler i ny drakt

Butikken i Verdal sentrum har nylig gjennomgått renovering, og framstår nå i en innbydende, nyoppussa drakt. – Vi håper og tror at høy servicegrad og en hyggelig atmosfære gjør sitt til at kundene synes at det er trivelig å komme til oss!

Det sier Alfred Wold, som er ansvarlig for butikken til Enes og Olsen i sentrum av Verdal.
– Vi tilbyr alt innen maling, tapet, vinylgulv, parkett, laminat, tepper og solskjerming, og er opptatt av å levere kvalitetsprodukter til gode priser. Våre fargekonsulenter står klar til å hjelpe kunden med å sette sammen farger og design, sier Alfred.
Han forteller at de har kunder fra Levanger i sør til Steinkjer i nord.
– Mange av kundene er lojale faste kunder, men det er også fint å se at denne lojaliteten til oss også går i arv fra generasjon til generasjon. 

Moderne og innbydende
I årets første kvartal har butikken pusset opp lokalene og blitt en moderne og innbydende interiørbutikk. De har etablert en stor gulvavdeling sentralt i butikken og doblet utvalget av fargeprøver.
– Vegger og tak har blitt malt og nytt gulv er lagt. Vi ble svært fornøyde, sier Alfred. Han løfter fram sine medarbeidere som årsak til at mange kunder kommer innom. 
– De er en dyktig gjeng med gode selgere som er best i bransjen på farger og interiør. De har rett og slett høy faglig kompetanse, og vet å få kundene til å ha det bra, smiler Alfred.

Vi hjelper deg å finne din stil!

Trenger du hjelp til oppussingen? Trenger du inspirasjon? Vi hjelper deg gjerne.

fargerike malerforretning verdal

Butikk Verdal

Kristin Larsen

Butikkekspeditør

Ragnhild Lund

Butikkekspeditør

Wenche Ribe Ring

Butikkekspeditør

Alfred Wold

Avdelingsleder

Marte Vik

Butikkekspeditør

Åpningstider

Håndverk/Administrasjon Verdal

Mandag - Fredag
07.00 - 15.00

Neptunvegen 2, 7652 Verdal
firmapost@enes-olsen.no

Butikk Verdal

Mandag - Fredag 09.00 - 16.30
Torsdag 09.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 14.00

Johannes Brunsgt. 9, 7650 Verdal
fargerike.verdal@enes-olsen.no

Håndverk Steinkjer

Mandag - Fredag
07.00 - 15.00

Sjøfartsgata 11, 7725 Steinkjer
firmapost@enes-olsen.no

Kontakt oss

Ta kontakt på epost eller telefon. Husk at vi har tre ulike tilholdssted.

Neptunvegen 2,
Industriområdet
7650 Verdal

74 07 51 10

Send oss en melding

Navn